Csuti

A Blikk egy az üzletemberhez közel álló forrásból úgy értesült hogy a szerelmeseknek nem tett jót a sokáig tartó távollét. Csuti reagált Kulcsár Edináék gólyahírére Fotó.


Pin By Csuti Gabriella On Luna

Az üzletember-influenszer egy iskolaszereket forgalmazó céggel dolgozott együtt és amikor megkapta kipróbálásra a frissen piacra dobott iskolatáska-modelleket kiszakadt belőle a vallomás.

. Csuti láthatóan teljesen kivirult Gina mellett akivel gyorsan megtalálták a közös hangot. Habozás nélkül megadta a választ egy igencsak kényes kérdésre Szabó András Csuti. Csuti és Gina áprilisban vállalták fel szerelmüket és úgy tűnik azóta is fantasztikus az összhang közöttük.

Csuti ugyanis egy hamarosan induló műsort forgatott az egyik kereskedelmi csatornánál így jó ideig nem találkozhattak. A rajongók nem voltak szégyenlősek. A Blikk megtudta hogy Kulcsár Edina terhes GwM-től.

Tóth Andi tisztázta miért volt kórházban és régóta először boldog. Meglepő dolgot árult el egy promóciós Instagram-posztba Szabó András Csuti. Csuti szerint sokat telefonálnak és videóhíváson keresztül is tartják a kapcsolatot.

Jó látni azt is hogy Csuti is mennyire szereti a gyermekeit. Kulcsár Edina és GwM neve is többször előkerült a kérdésekben Csuti azonban. A gólyahírrel kapcsolatban felkerestük az egykori szépségkirálynő volt kedvesét Csutit vajon mit szól a dologhoz.

A legrosszabb amikor elmennek. Természetesen már nem lehet velük minden percben mivel osztottan nevelik őket de amikor együtt vannak akkor. 1 day agoSodródom és várom mi alakul ki körülöttem mondta Csuti lapunknak.

Nem volt rossz gyerekkora de valami azért hiányzott. Az üzletember-influenszer Instagram-sztorijában biztatta a követőit hogy tegyék fel neki legfontosabb kérdéseiket. Csuti és Edina tudja hogy mi a helyes miközben mindent megadnak a gyermekeiknek.

Minden percet kiélvez amit a gyerekekkel tölthet amikor viszont nincsenek vele hatalmas űr marad utánuk a házban. Gina most érzelmes posztban vallott arról mennyire szereti Csutit.


Bemutatjuk Fodor Csuti Renatat A Lash Inc Magyarorszagi Regionalis Szerkesztojet Annyira Izgatottak Vagyunk Hogy Renata Es Csapat Lashes Lash Artist Magazine


Pin By Anita Csuti On Fashion Fashion Denim Fashion Womens Fashion Trends


Pin By Csuti Gabriella On Luna Animals Dogs


Pin By Csuti Gabriella On Torti Animals Cats


Pin By Csuti Gabriella On Torti Dyson Vacuum Dyson Vacuum


Pin By Csuti Gabriella On Luna


Pin On Jelenlet By S Toth Marta


Kulcsar Edina Es Csuti Gyerekei Jol Megnottek Nina Voros Haju Angyalkakent Pozol A Csaladi Foton


Pin By Csuti Gabriella On Torti Animals Cats


Pin By Csuti Gabriella On Luna Cats Animals


Pin De Zsolt Csuti Em Hajak Em 2022 Cabelo Curto E Barba Cabelo Masculino Melhores Estilos De Barba


Pin By Jacqueline Csuti On Beautiful Stranges Hair Blog Hair Styles Pretty Face


Pin By Csuti Gabriella On Luna Bed Pillows Pillows Pillow Cases


Nemi Eroszakkal Vadoljak Kulcsar Edina Ferjet Megszolalt Csuti


Pin By Csuti Gabriella On Luna Animals Cats


Pin By Csuti Gabriella On Luna Animals Cats


Pin By Csuti Gabriella On Luna Animals Dogs


Pin By Antito On Beautiful Millie Millie Bobby Brown Bobby Brown Bobby Brown Stranger Things


Csuti Karkoto Beaded Bracelets Beadwork Bracelet Jewelry Making

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel